Експерти прогнозують, що в наступні 10 років харчову промисловість нашої планети очікує найбільш драматична за останні три десятиліття трансформація.
- Як вироблятиметься далі наша їжа?
- Що робити, щоб її вистачило всім, а проблема подолання голоду зникла з порядку денного людства?
- Як досягти не тільки потрібної кількості продуктів, а й їх якості та безпечності?
Відповіді на ці запитання шукають численні дослідницькі структури по всьому світу. А в Україні розробляється національна програма харчової безпеки, впроваджуються вже ухвалені закони щодо безпечності та якості продуктів, кормів для худоби, органічного виробництва, створюються мережі експертів та громадських активістів задля просвіти виробників і споживачів.
Пропонуємо вам ґрунтовний огляд змін в харчовій системі світу.